Del nord d'Itàlia ve una de les marques més exclusives que podem trobar actualment al mercat com a fabricants de panettone i colomba. El seu origen es remunta a 1795 quan el seu fundador, el Sr. Tommaso Muzzi, va trobar la "recepta màgica" per elaborar aquests exquisits i exclusius dolços; cuidant l'elecció de la millor matèria primera i seguint un procés d'elaboració ancestral, ha fet possible que any rere any rebin premis reconeguts internacionalment, com el millor panettone del món. Som importadors i distribuïdors en exclusiva.
La casa Leonardi, productora de vinagre balsàmic de Mòdena des de 1871, és l'Acetaia artesanal més gran que existeix a Itàlia. Fet de manera totalment tradicional en els seus més de 3.500 barrils centenaris, els permet obtenir, any rere any, els considerats millors balsàmics del món, el preuat "OR NEGRE", avalat pels premis més prestigiosos a nivell internacional. Els seus 15 anys balsàmics són premiats, any rere any, com el millor balsàmic del món.
OOVE -oli oliva verge extra- PREMIUM
Des de la província de Jaén, obtenim els olis Nobleza del Sur. Els orígens i la tradició olivarera d'aquesta família es remunten a l'any 1640. Avui dia continuen treballant i cuidant les mateixes oliveres, transmetent valors, combinant tradició amb modernitat que fan possible que l'oove que surt del seu molí sigui únic, irrepetible i de molt alta qualitat.
Des de el sur d'Italia, a la regió de la Puglia, ens arriba la passió d'una familia per la terra, el sabro i per la tradició. Els seus origens es remonten als cultius dels seus horts, amb productes típics de la zona (olives, tomaquets, escarxofes, ...). La seva constant evolució i recerca de productes saludables i autèntics, ens porta aquesta maravellosa gama de productes bio d'un sabor exquisit i presentació immillorable, amb sabors, olors i textures irresistibles.
Des d'Anglaterra ens arriven aquestes dues marques amb una extensa tradició en l'elaboració de delisioses i tipiques galetes, fetes des de sempre amb mètodes tradicionals i amb els millors ingredients per garantir una alta qualitat del producte. Ideals amb el te, infusió o cafè. Totes les llaunes tenen dibuixos en relleu, son molt cridaneras a la vista i amb gran varietat de dissenys, capacitats i colors, tot això ho converteix en un regal d'allò més adient.
Des del cor de la Toscana obtenim els productes del PASTIFICIO MICHELE PORTOGHESE, un petit laboratori de pasta gestionat per la família Portoghese, especialitzat en l'elaboració de pasta artesanal d'extraordinària qualitat, seguint mètodes d'elaboració tradicionals. Treballant amb gra 100% italià, i amb una acurada elecció, selecció i perfecta dosificació de la semola, obtenen com a resultat una pasta realment meravellosa. Som importadors en exclusiva
De les costes de Santoña ve el projecte d'una altra família: EL CAPRICHO. Més de vint-i-cinc anys és el temps que aquesta empresa familiar s'ha dedicat a l'elaboració d'anxoves «com les d'abans», retornant una mica enrere en el temps, recuperant tradicions ancestrals d'elaboració. Una pesca controlada, la seva manera de tractar el producte, 100% artesanal, el respecte absolut per ell i els punts de maduració justos, donen com a resultat una qualitat excepcional. La seva màxima és triar només el millor: només la millor anxova, i només un procés de maduració, que els proporciona una àmplia gamma de productes pel que fa a formats i packagins però tot això amb un enllaç, sempre exactament de la mateixa qualitat per a tots ells. La clau de l'anxova està en la seva elaboració i en la temporada en què es realitza la captura. En aquesta casa només compren anxoves d'embarcacions costaneres que utilitzen pesca de sena de bossa, la qual cosa redueix al mínim la captura, i en el cas del bonítol, exactament el mateix, només embarcacions que pesquen per ganxo, un arts de pesca totalment respectuós amb la resta d'espècies. Així, respectant la tradició, l'elaboració i la pesca, aconsegueixen l'excel·lència dels seus productes.
Des de Granada ens arriba la revolució del picant de la mà de Doctor Salsas, pioners del picant al nostre país. Fes una passejada per l'escala Escoville, de la mà d'aquests divertits i atrevits productes, garantim emocions extremes. Vegans i sense gluten.
Galícia, on la gastronomia és Art.
Des de Galícia obtenim les conserves Ar de Arte, un concepte completament nou al sector. Sota el seu lema "hem enllaunat el mar per vestir-lo d'art", trobem un projecte innovador. La selecció del millor producte 100% gallec. L'amor per la tradició, una qualitat del més alt nivell i un disseny d'autor, personalitzat per a cada producte, dóna com a resultat un producte realment excepcional. Fusió entre la gastronomia gallega i un toc d'art, on predomina sobretot la qualitat i l'exclusivitat, aquesta casa treballa només amb petits productors, que cuiden el detall de les elaboracions amb un procés artesanal. Ar de Arte tria i ofereix la millor conserva.
Especies, currys, chillis, i rubs, des de Sudàfrica.
Des de Cape Town, una ciutat vibrant i cosmopolita situada a la punta d'Àfrica, ens arriva aquesta fusió de cultures i sabors de la ma de Cape Herb & Spice. Aquestes maravelloses espècies reflecteixen una barreja de cultures europea, africana i asiàtica, on ens sorpren le seva originalidad, un sabor molt pur i la seva qualitat. Tots els seus productes están lliures de sabors i colors artificials, MSG agregat i conservants. No son irradiats, no OGM, Halaal i aptes per a vegans. Més del 80% de les nostres herbes i espècias son de origen local i estàn destinades al cultiu de pràctiques agricoles sostenibles.
La fusió entre la cuina contemporània i l'elaboració artesanal donen com a resultat les xocolates amb accent gallec: Costiña Chocolat. Aquests bombons estan elaborats artesanalment amb xocolata 100% traçable i sostenible amb un sabor pur a cacau i notes intenses. Un producte artesanal compost per quatre sabors: xocolata blanca, amb llet, blond i negre… impossible triar, tots ells absolutament irresistibles. Des del restaurant Retiro da Costiña (Santiago de Compostel·la) i que figura a la Guia Michelin amb una estrella, el xef Manuel García és el creador d'aquestes delicioses postres.
Des d'Escòcia ens arriba Mrs. Bridges, marca elaboradora de melmelades, chutneys, salses i condiments, de sabors, textures i combinacions absolutament delicioses i sorprenents, i l'origen de les quals es remunta a l'època victoriana. A Mrs. Bridges s'utilitzen els mètodes més tradicionals i artesans a l'hora de confeccionar les conserves. La cura amb què seleccionen els seus ingredients i l'elaboració de les mateixes, en base a una cocció lenta, fan de la marca un referent tant en la qualitat com en la tradició dels seus productes.
Des de la província de Mòdena, la formatgeria 4 Madonne ens ofereix un dels millors parmesans del món, guardonat en diverses ocasions amb el prestigiós "word cheese award". Disponible en diverses maduracions i sempre amb característiques organolèptiques excepcionals; la seva elaboració 100% artesanal fa possible aquest formatge realment excepcional. Som importadors i distribuïdors en exclusiva.
Cascina San Cassiano va néixer el 1990 a Alba a Piemont (Itàlia), zona reconeguda mundialment pels seus meravellosos vins i la seva preada tòfona blanca, entre altres delícies. La filosofia de la família és oferir productes genuïns salvant sempre el sabor dels ingredients, és per això que en la major part de les seves elaboracions utilitzen productes DOP o IGP, i sempre productes italians, de la màxima proximitat possible. El resultat, una qualitat altíssima i saludable.
Des de Gragnano (Nápoles), més coneguda per la ciutat de la pasta, ens arriva la pasta de Pastificio G. di Martino. Des de 1912 el treball dur de tres generacions, ha assolit què els seus productes siguien reconeguts a tot el mon. El·laborada fent servir les millors sèmoles de gra dur 100 x 100 italià, “trafilata al bronzo” y assecada lentament a baixa temperatura, tal i com ho regula la Pasta di Gragnano IGP, s'assoleix que la pasta tingui una quantitat de mínima de proteina del 14%, això afovoreix una cocció òptima i fa que sigui molt digerible. Per alguna rao està considerada una de les millors pastes del mon. Amb aquesta col·lecció de Dolce & Gabbana, es fusiona moda i gastronomia i fa que encara sigui més bona i més atractiva.
Fundada el 1912, la casa Porthos és una empresa familiar portuguesa, amb una gran tradició en la producció i comercialització de conserves de peix. Actualment disposem de dues línies de productes, per una banda, la colorida col·lecció de sardines i tonyina amb gran varietat de sabors, i de l'altra la col·lecció vintage de fumats, cinc productes fumats de manera totalment natural seguint antigues tècniques amb llenya. Porthos, gran ambaixador d´una tradició gastronòmica amb molta història.
Des de França, ens arriben aquestes exquisides melmelades i geleès de la casa FAVOLS, elaborades amb un altíssim percentatge de fruita i amb el sucre propi de les mateixes. Per preservar al màxim les qualitats organolèptiques daquests productes, la cocció es realitza a baixa temperatura i al buit. Ideals per esmorzars, postres o berenars. En aquesta selecció trobaràs els sabors més sorprenents!
Des d'Escòcia ens arriben els típics i deliciosos caramels fudge. La seva història és la d'una família que a la dècada dels 60 va començar venent en mercats locals, a la seva furgoneta, les delicioses barres de caramel i que van veure com en dècades posteriors el seu negoci creixia i prosperava, fins a l'actualitat. Avui dia els seus deliciosos caramels fugde són coneguts a tot el món. El vostre secret? Seguir elaborant a mà sempre segons la seva pròpia recepta escocesa tradicional, aconseguint així uns deliciosos caramels amb aromes de vainilla, dolços, suaus i tous, es desfan lentament en menjar-los, una veritable delícia!
Laybé és una empresa familiar que compta amb més de 40 anys d'experiència al món de les espècies i el safrà, transmetent passió pels sabors i l'alimentació. Ubicada a Novelda, localitat de la província d'Alacant (Espanya), la qual compta amb una tradició a la indústria especiera des de principis del segle XX. La qualitat dels seus productes ve d'una selecció molt acurada i minuciosa al país d'origen de cadascun.
Sant Gervasi es va fundar en 2014 quan dos amics, apassionats de el món de l'aperitiu, van decidir embarcar-se en aquest projecte, amb la idea de crear una línia d'aperitius que representés l'esperit, l'essència de Barcelona. Fresca, desenfadada i assequible a tots els públics, amb una relació qualitat / preu excepcional. La tradició de "vermutejar" sempre ha estat present en la nostra cultura, però en els últims anys el renaixement de l'aperitiu com a acte social s'ha convertit en una tradició, i Sant Gervasi, forma part d'aquesta tradició.
Olivias by Tast olives i altres encurtits de la màxima qualitat. Anant pel Mediterrani cercant les millors varietats, alinyus, presentacions i el·laboracions, amb ingredients naturals, han trobat un producte de màxima qualitat. La seva matèria prima procedeix de Espanya, Grècia, Portugal o Egipte, y depenen de com han estat les campanyes (qualitat i cal·libres diferents) s'adqueireixen en un lloc o en un altre.
Els pics gourmet LUCIA són més que un simple acompanyament. Són un menjar, creats per delectar els paladars més exigents. Elaborats amb ingredients selectes i un procés artesanal, aquests pics et transportaran a un univers de sabors i textures.
LUCIA emergeix amb sabors innovadors i sofisticats, fusionant la tradició amb l'avantguarda a cada mos. Submergeix-te en un univers on el pa transcendeix la seva funció nutricional per convertir-se en una experiència sensorial que ens connecta des de la terra al sol.
Conserves Marypepa neix per homenatjar a aquest moment aperitiu tan "nostre". Partint de la millor selecció de peixos i mariscs la seva aposta s'enfoca en el desenvolupament de productes diferents i originals, endinsant-nos al món dels fumats i altres receptes que donin a entendre una conserva feta per compartir i gaudir. Conserves Marypepa. Nascuda per triomfar.
Fundada el 2007, la casa francesa Le Comptoir de Mathilde va sorgir a Saint-Étienne, prop de Lió, com un homenatge d'un nét a la seva àvia. Anys després, aquest nét, va obrir una petita botiga de delicatessen, després una altra, després una segona, i així es va llançar al desenvolupament de franquícies que han portat Mathilde per tot el món.
La d'UnOlivo és una història que ens arriba des de Jaén, plena de tradició, d'afecte i respecte a l'oliverar i al medi ambient. És el pòsit deixat per homes i dones que han bolcat al camp el seu amor pel producte; la passió per recuperar costums d'abans; el desig de fabricar de manera artesanal un gran oli d'oliva verge extra ecològic escoltant el xiuxiueig savi de la natura. El resultat és un AOVE meravellós.
LA PICONA, la salsa brava sense secrets.
És simple. Ingredients frescos. Quan parlem de tomàquets, són tomàquets de debò. Quan diem ingredients naturals, parlem de “sense conservants”, de debò. Salses delicioses, naturalment. Des d'unió salsera es treballa per aportar honestedat a les salses i (re)inventar les receptes de sempre que havíem oblidat. Tornem als orígens per crear les salses de hui.
Espanya compta amb una tradició olivícola extraordinària, i és, de tota la conca mediterrània, el productor més gran amb varietats autòctones de gran qualitat. Les desenes de varietats que procedeixen d'oliveres centenàries, l'experiència dels campenys i els infinits amaniments fan de la oliva de taula l'aperitiu per excel·lència de la nostra terra.
Mestres Olives rendeix homenatge a totes aquestes generacions que ens han deixat un llegat cultural immens que volem compartir i posar al lloc que s'ha guanyat
Benvinguts a aquest viatge al món de l'oliva, a través de les denominacions d'origen, amaniments, història, receptes, maridatges…